AcasăAnguillaȘase insule, deschise turiștilor, care au o rată scăzută de transmitere a...

Șase insule, deschise turiștilor, care au o rată scăzută de transmitere a COVID

-

Mica insulă din Caraibe, Anguilla, s-a deschis turiștilor în luna noiembrie a anului trecut. Cu toate acestea, Anguilla a înregistrat doar 18 cazuri de coronavirus.

Turiștii se pot caza în hoteluri sau vile și pot lua masa în restaurantele din zonă. De asemenea, aceștia pot juca golf, pot face scuba dive și diferite excursii programate, atâta vreme cât acestea sunt certificate de guvern.

Turiștii pot aplica pentru ”o vacanță scurtă”, adică mai puțin de trei luni, prețul fiind în jur de 250 de dolari/ persoană. Studenții sau cei care lucrează de acasă pot opta pentru o formă de nomad, care costă aproximativ 2.000 de dolari/ an.

Turiștii din Marea Britanie sunt cei care au nevoie de pre-aprobare pentru a intra pe teritoriul insulei, dar și de un test COVID negativ. În plus, acestora li se impune și o perioadă de carantină de 10 sau 14 zile, depinzând de scopul vizitei.

mai mult la    /www.wall-street.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: